Opel Garantie

Wij willen dat je 100% van jouw Opel kunt genieten, daarom bieden wij op iedere nieuwe Opel een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze complete garantie biedt dekking tegen fabricagefouten, onvolkomenheden in de lak en het doorroesten van binnenuit. 

De fabrieksgarantie van Opel geeft je recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de garantietermijn van 2 jaar voordoet. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden. Wij voorzien je graag van meer informatie.  


Wat valt onder de fabrieksgarantie?

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie op elke nieuwe Opel.
  • 2 jaar lakgarantie.
  • 1 jaar garantie op Originele Opel onderdelen, ruilonderdelen en accessoires die geïnstalleerd zijn door de Opel dealer.
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.*

Deze garanties zijn gekoppeld aan de auto en via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een volgende eigenaar.

 * Let op: de garantietermijn van 12 jaar tegen doorroesten geldt voor Opel personenauto's. Voor bedrijfswagens geldt een afwijkende termijn van 8 jaar voor de Combo en 6 jaar voor de Vivaro en Movano. De garantie is alleen geldig als de auto elk jaar na aflopen van de fabrieksgarantie door een Opel dealer aan een corrosieweringscontroleis onderworpen, met bewijs door middel van ondertekening en afstempeling van het controleformulier.  

 

Opel Onderhoudsabonnement

Opel introduceert: het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Dat is pas echt zorgeloos rijden. Je weet namelijk heel duidelijk waar je de komende jaren financieel aan toe bent met het onderhoud van je nieuwe Opel. Het werkt als volgt: Je kunt zelf kiezen wat je in je onderhoudsabonnement wilt opnemen. Daar betaal je een vast bedrag per maand voor. En geen cent meer.*

Heb je je onderhoudspakket gekozen, dan selecteer je een looptijd van 3, 4 of 5 jaar. En tenslotte kies je het aantal kilometers per jaar: 10.000, 15.000, 20.000, 30.000 of 40.000 km.

Wij helpen je overigens graag met het kiezen van jouw optimale onderhoudsabonnement. Die kun je al afsluiten vanaf 5 euro per maand. En wat het onderhoud betreft: bij de Opel dealer werken door Opel opgeleide monteurs, die uitsluitend originele Opel-onderdelen gebruiken. Tja, dan ga je helemaal met een lekker gevoel naar de Opel garage, da's duidelijk.

*Voor het Onderhoudsabonnement gelden algemene voorwaarden welke beschreven staan in het boekje ‘Alle voorwaarden lekker duidelijk op een rij’. Vraag ernaar bij de Opel dealer.

 

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input

rianne en hilde