Werkplaats

In onze modern uitgeruste werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan alle merken personenauto's en lichte bedrijfswagens.

Onze monteurs worden regelmatig getraind bij de importeur zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Met deze kennis en door het gebruik van geavanceerde diagnoseapparatuur zijn zij in staat om sneller en een juiste diagnose te stellen.

Naast onderhoud en reparatie kunt u met uw auto bij ons ook terecht voor aircoservice, ruitvervanging en reparatie, poetsen en schoonmaken.

Werkplaatsafspraak maken

Onderhoudstarieven

Wij houden van duidelijkheid, zeker als het aankomt op kosten. Daarom hanteren wij pakketprijzen voor onderhoud. Ongeacht het motortype of de uitvoering van uw Opel betaalt u een pakketprijs. Dat is wel zo prettig, want zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Informeer bij onze receptie wat de tarieven voor uw Opel zijn, 0183-402521 of stuur een mail naar klantencontact@denbreejen.com

10% korting op onderhoud en reparaties

Als uw Opel ouder is dan 5 jaar, krijgt u 10% korting op onderhoud en reparaties bij gebruik van originele Opel onderdelen. 

Service

Bij elke onderhoudsbeurt wordt uw auto, als service, gewassen en gestofzuigd.

Onderhoudstips en Opel Services

Hier vindt u handige onderhoudstips

Hier leest u meer over de Opel Services

 

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input

rianne en hilde