Hieronder vindt je in het kort informatie over mogelijke financieringsvormen. Indien je meer informatie wenst, neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Doorlopend krediet

Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost. Wij adviseren u om uw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur.

Een maandelijkse aflossing van 2% van het kredietbedrag is gangbaar, maar indien u dit om persoonlijke redenen wenst, kunt u ook volstaan met het betalen van 1% of 1,5% over het geleende bedrag. Uw maandbedragen zijn dan extreem laag. Aangezien u bij deze kredietvorm altijd boetevrij vervroegd mag inlossen en de eventuele afgeloste bedragen weer mag opnemen, bepaalt u dus zelf de looptijd van uw krediet. Wanneer u een doorlopend krediet afsluit is het mogelijk om extra ruimte in te bouwen. Dit heeft een aantal voordelen. Vaak is een lagere rente mogelijk, u heeft altijd extra geld achter de hand, roodstaan tegen de maximale rente is dan niet meer nodig.

Slottermijn financiering

Met een Slottermijnfinanciering wordt rekening gehouden met de toekomstige waarde. Over deze restwaarde betaalt u alleen rente, waardoor de maandtermijn aanzienlijk lager wordt dan wanneer u de financiering in zijn geheel aflost.

Een ideale oplossing voor die mensen die graag om de 2 of 3 jaar een nieuwe auto of motor willen kopen en toch willen genieten van een lage maandlast. Aan het einde van de looptijd (maximaal 60 maanden), nadat u alle termijnen heeft voldaan, heeft u de keuze uit de volgende drie mogelijkheden:

1. U ruilt de auto in tegen een nieuwe en sluit een nieuw krediet af.

2. U behoudt de auto en betaalt het ‘slottermijn’ in 1 keer af.

3. U behoudt de auto en financiert het ‘slottermijn’ tegen een zeer gunstig tarief.

Persoonlijke Lening

Een populaire financieringsvorm is de Persoonlijke Lening. Net als bij het Doorlopend Krediet is het verstandig om de maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur. De looptijd van een Persoonlijke Lening kan variëren tussen 12 en 180 maanden.

Samen met onze kredietverstrekker wordt gekeken naar de voor u meest voordelige looptijd. Wenst u een lange looptijd, dan blijven de maandlasten laag. Maar u kunt ook kiezen voor een korte looptijd, al zijn de maandlasten dan natuurlijk wat hoger. De rente over het geleende bedrag wordt al bij het afsluiten van de Persoonlijke Lening bepaald en blijft gedurende de looptijd gelijk. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag. Zo weet u preciés waar u aan toe bent.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input

rianne en hilde