Terug naar overzicht
14 juni 2020

Opel Service is er voor u om uw auto altijd veilig de weg op te laten gaan

Vanaf 1 juni worden de maatregelen versoepeld en zullen we weer vaker de auto nodig hebben. Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg op te gaan. Klaar voor de zomer(vakantie). 

Zomercheck

Kom daarom nu langs voor de Opel Zomercheck. Wij controleren uw auto op 36 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Zomercheck kost slechts €19,95 of gratis voor MyOpel leden en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

De monteur noteert de resultaten van de Zomercheck op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u altijd vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie. Wanneer er werkzaamheden voortvloeien uit de Zomercheck, kunt u in juni gebruik maken van de € 50,- voucher of u kunt profiteren van 15% voordeel op geselecteerde onderdelen en zomerse accessoires*.


Originele onderdelen en zomerse accessoires

Wij willen dat uw zomer soepel verloopt. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van originele en huismerk onderdelen en zomerse accessoires die elke rit in uw Opel veiliger en aangenamer zullen maken. Zo kunt u gebruiken maken van 15% voordeel op originele dakdragers, dakkoffers en kofferbakmatten. Ook op remblokken en –schijven, accu’s, ruitenwisserbladen en antiallergeen en koolstof interieurfilters krijgt u 15% voordeel. Wees er snel bij, want de actie loopt tot 30 juni!
 


Veiligheid en Hygiëne pakket

Opel biedt u diensten die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld, inclusief de Zomercheck op 36 punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto.

Grondige reiniging

Dit zijn de stappen die onze monteurs volgen voor de grondige reiniging van uw auto:

  • Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
  • Grondige reiniging van de binnenkant van uw voertuig in 17 stappen
  • Grondige reiniging van de contactvlakken aan de buitenkant van uw auto
  • Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici

Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD. Indien u een afspraak heeft, maar u vertoont symptomen als hoest of koorts, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.


HAAL & BRENGSERVICE

Voor een werkplaatsafspraak hoeft u bij Opel uw huis niet uit. Maak gebruik van de Opel haal & brengservice. Uw auto kan dan bij u thuis worden opgehaald en wordt na afloop van de werkzaamheden weer teruggebracht.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u ten alle tijde vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden door contact op te nemen*De €50 voucher is te besteden in de maand JUNI 2020 bij een factuurbedrag vanaf €299 (inclusief BTW). Maximaal één (1) voucher per kenteken. De voucher is niet inwisselbaar voor geld of in combinatie met de 15% korting op de geselecteerde onderdelen/accessoires.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input

marco martijn