Terug naar overzicht
28 december 2018

Profiteer van extra voordeel en ontdek de 120 Jaar Editions!

120 years opel

Opel bestaat 120 jaar, dus dat is trakteren geblazen! Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan nu een bezoek aan de Opel showroom voor de beste deal! Ontdek direct onze nieuwste modellen zoals de Opel Crossland X en Grandland X en de nieuwe 120 Jaar Edition uitvoeringen.Opel bestaat 120 jaar, dus dat is trakteren geblazen! Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan nu een bezoek aan de Opel showroom voor de beste deal! Ontdek direct onze nieuwste modellen zoals de Opel Crossland X en Grandland X en de nieuwe 120 Jaar Edition uitvoeringen.

DE BESTE DEAL!

Naast een goede inruilprijs voor uw huidige auto, krijgt u op bijna alle nieuwe Opel personenauto’s tijdelijk een persoonlijke € 1.000 myOpel betaalpas cadeau!* Ook kunt u gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief van 4.99%. Handig als u liever een maandelijks bedrag betaalt in plaats van de gehele aankoopsom.

RIJD NU EEN KARL OF CORSA VOOR MAAR €120 PER MAAND

Stap nu in de praktische Opel KARL of comfortabele Corsa voor slechts €120 per maand, dankzij een aantrekkelijke financiering! Daarvoor krijgt u veel, heel veel. Vijf deuren, Hill Start Assist, Cruise Control, airco, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en natuurlijk Duitse kwaliteit. En dat voor €120 per maand. En na 5 jaar heeft u 3 opties: inruilen, blijven rijden of inleveren.

VERJAARDAGSKORTING

Opel bestaat 120 jaar en trakteert! Profiteer nu van onze speciale verjaardagskorting op alle voorraadmodellen. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 3.000!

MYOPEL BETAALPAS

Het €1.000 tegoed op de gratis myOpel betaalpas kunt u bij de Opel dealer besteden aan onderhoud en accessoires, zonder dat het u een cent kost! Ook het nieuwe 'Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement' kunt u aanschaffen met deze pas. Met dit abonnement verzekert u zich van verlengde garantie en onderhoud de komende 3, 4 of 5 jaar. Zo wordt het rijden in uw nieuwe Opel nog leuker! Daarnaast kunt u de betaalpas gebruiken als tankpas bij de aangesloten Travelcard tankstations in Nederland.

Loop bij ons binnen en wij vertellen u graag alles over deze feestelijke acties.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in of bel ons op 0183 40 25 21

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input
Invalid Input

marco martijn