Terug naar overzicht
25 april 2019

Profiteer nog tot eind april van de Bestelwagen Besteldagen!

Ook op het gebied van bedrijfswagens is Opel een innovatief merk dat verrast met nieuwe modellen en slimme acties. Wij zouden zeggen: bestel maar!

Dat laatste doet u nu extra voordelig tijdens de Bestelwagen Besteldagen. U krijgt alleen deze maand gratis upgrades tot wel € 5.500 én een scherpe financiering van 1.99%!

combo

Opel combo

Vanaf € 13.889

Meer informatie

vivaro

Opel Vivaro

Vanaf € 18.699

Meer informatie

movano

Opel Movano

Vanaf € 22.199

Meer informatie

Mogelijke upgrades

  1. Metallic lak
  2. Van lengte 1 naar lengte 2
  3. Navigatiesysteem
  4. Achteruitrijcamera
  5. Verwarmbaar stuurwiel

1. Metallic lak

Voor alle Opel Bedrijfswagens modellen heeft u de keuze uit een ruim aanbod van diverse sprekende carrosseriekleuren. Kies voor een stijlvolle metallic kleur die het karakter van uw Opel Bedrijfswagen benadrukt en hem helemaal afmaakt.

2. Van lengte 1 naar lengte 2

Een upgrade naar een Lengte 2 uitvoering maakt het mogelijk om langere ladingen te vervoeren. Maak de keuze voor de lengtevariant die het beste aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

3. Navigatiesysteem

Om u onderweg te voorzien van de benodigde ontspanning en informatie zijn er diverse geavanceerde navigatiesystemen leverbaar. Met uitstekende mogelijkheden om ook uw digitale apparatuur, zoals smartphones en tablets, in uw bedrijfswagen te integreren.

4. Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera biedt uitstekend zicht op wat zich achter uw Opel Bedrijfswagen bevindt. Het gebied achter uw bedrijfswagen wordt helder weergegeven op het display van het navigatiesysteem of in de achteruitkijkspiegel. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om bij het parkeren en achteruit manoeuvreren obstakels te ontwijken.

5. Verwarmbaar stuurwiel

Warm welkom bij koud weer. Een verwarmbaar stuurwiel maakt elke rit comfortabel en maakt het ook in de herfst en winter prettig om in te stappen.

Voorwaarden. *Prijzen zijn exclusief btw, bpm, afleverkosten, verwijderingsbijdrage en brandstof. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken en opties tegen meerprijs bevatten. Actie geldt niet i.c.m. andere acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Heb je een vraag over deze actie of de mogelijkheden?

Bel of mail ons gerust:
0183 402 521
info@denbreejen.com

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input

marco martijn