Terug naar overzicht
09 oktober 2017

Opel Grandland X onderscheidt zich van de massa.

Onder het motto ‘de 7 van 17’ brengt Opel dit jaar zeven nieuwe modellen op de markt. Een daarvan is de Opel Grandland X. Deze atletische en avontuurlijke crossover is geschikt voor de actieve lifestyle van tegenwoordig. De Grandland X heeft typische off-roadtrekjes, een hoge zitpositie en uitstekend uitzicht, een gemakkelijke instap en ruimte voor vijf personen en hun bagage.

De nieuwkomer combineert zijn stoere uitstraling met een elegante styling en het interieur is even comfortabel als functioneel. Met zijn kenmerkende uiterlijk onderscheidt hij zich van de massa: het is een absolute eyecatcher op de weg.

Krachtig uiterlijk met elegante lijnen

Om ook de sportieve kant van de Grandland X te benadrukken, trokken de designers de verchroomde lijn vanuit het Opel-logo op de grille door naar de dubbele LED-blades in de slanke koplampen. Daardoor oogt de Grandland X extra breed en stabiel. Dat wordt versterkt door de kenmerkende plooi over het midden van de motorkap en de wielen met een diameter tot 19 inch.

Heldere, intuïtieve bediening, hoogwaardig interieur

Het interieur van de Grandland X is stijlvol functioneel. Het uitstekende zicht dankzij de hoge zitpositie is kenmerkend voor crossovers. De inzittenden voorin genieten van extra comfort met de optionele AGR-gecertificeerde stoelen. Het infotainmentsysteem is intuïtief te bedienen en overzichtelijk vormgegeven met weinig knoppen. Voor optimaal gebruiksgemak is het beeldscherm van het infotainmentsysteem hoog in het dashboard geplaatst, met een omlijsting die de vingers aangename steun biedt bij de bediening

Onder de display bevinden zich in de middenconsole van boven naar beneden in overzichtelijke rijen de bediening van het infotainment, de klimaatregeling en de onderstelprogramma’s – onder meer tractiecontrole.

Terug naar boven

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input
Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

verkopers.png