Terug naar overzicht
01 oktober 2017

Robuust trio: Opel Mokka X, Crossland X en Grandland X.

De Opel Mokka X, Crossland X en Grandland X zijn drie leden van één familie: de X-range. De nieuwkomers bieden een antwoord op de grote vraag naar crossovers in zowel het B- als C-segment. De X-modellen hebben stuk voor stuk krachtige crossover-looks, maar wel een unieke identiteit.

Opel Mokka X: Gespierde SUV en vierwielaandrijving

De Opel Mokka X was het eerste lid van de X-range. Mokka X-bestuurders profiteren van de hoge zitpositie en uitstekend zicht rondom. De compacte avonturier is een absolute eye-catcher door zijn sportieve en gespierde ontwerp.

Opel Crossland X: Fris, cool maar bovenal ongelofelijk praktisch

De nieuwe Opel Crossland X vult Opels portfolio van compacte all-rounders aan. De Crossland X neemt de robuustheid en verhoogde zitpositie van de Mokka X over en vormt een uniek aanbod in het B-crossover segment.

De Crossland X maakt indruk met zijn optioneel contrasterende dakkleur, trendy CUV-look en riante interieurruimte. Ondanks de lengte van 4,21 meter biedt de Crossland X plaats aan vijf personen plus bagage. De bagageruimte heeft een inhoud van 520 liter dankzij de over 150 mm verschuifbare achterbank. Met neergeklapte achterbank neemt de bagageruimte toe tot zelfs 1.255 liter. Door de unieke mix van functionaliteit, wendbaarheid en sportieve elegantie is de Opel Crossland X de ideale auto voor in de stad en ook heel comfortabel voor langere ritten: een compacte all-rounder.

Opel Grandland X: Sportief, elegant en riant

De Grandland X maakt de X-range compleet en vormt de grotere broer van de Mokka X en Crossland X.

De 4,48 meter lange Grandland X oogt sportief en robuust en heeft dankzij korte overhangen toch elegante proporties. De compacte CUV heeft een bagageruimte tot 1.652 liter en is optioneel leverbaar met een zwart dak. Onderhuids schuilen diverse innovatieve technologieën, zoals de elektronische tractiehulp “Grip Control”, adaptieve cruise control met voetgangersherkenning en Automatic Emergency Braking, Vermoeidheidsdetectie en een 360-graden camera. Deze combinatie maakt van de Grandland X een ware uitdager in de compacte klasse.

Opel biedt met de bestseller Mokka X en nieuwkomers als de Crossland X en Grandland X sportieve en praktische auto’s bomvol innovatieve technologieën aan en komt op die manier tegemoet aan de verschillende smaken in het groeiende crossover-gamma.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input
Invalid Input

marco martijn