Terug naar overzicht
31 december 2017

Opels nieuwe vlaggenschip, de Insignia GSi, is nu leverbaar in Nederland. De Insignia GSi maakt indruk met zijn sportieve vormgeving, efficiënte techniek en messcherpe besturing. Bestuurders zullen dit karakter voelen achter het sportstuur.

De Insignia Grand Sport GSi met 2,0-liter BiTurbo dieselmotor met 210 pk levert bij hele lage toerentallen al veel kracht dankzij maar liefst 480 Nm koppel bij 1.500 toeren per minuut. Naast de dieselmotor is er ook een 2.0 Turbo benzinemotor beschikbaar met 260 pk. Vanuit stilstand accelereert de Insignia Grand Sport GSi naar 100 km/u in 7,3 seconden. 

Beide versies zijn voorzien van het extra dynamische FlexRide
Het elektronische brein achter FlexRide is de DMC-module (Driving Mode Control). Die analyseert voortdurend de rijomstandigheden, de bewegingen van de auto en individuele rijstijlen, rekening houdend met acceleraties, remmen en bochtengedrag om de sturing van het chassis te optimaliseren. De vier schokdempers, het stuursysteem en de werking van het gaspedaal worden elektronisch gestuurd en worden binnen enkele milliseconden aangepast aan de rijsituatie van het moment. Dat staat garant voor een optimale balans tussen prestaties, comfort, rijplezier en veiligheid.
Door de toets ‘Tour’ of ‘Sport’ op de middenconsole in te drukken stelt FlexRide de bestuurder ook in staat om de chassis- en autoafstellingen af te stemmen op de eigen voorkeur voor een bepaalde rit. FlexRide-onderstel, adaptieve vierwielaandrijving met torque vectoring, Michelin Pilot Sport 4 S-banden en een nieuwe, automatische achttrapstransmissie, waarmee ook handmatig kan worden geschakeld door peddels aan het stuurwiel. De afstelling van het onderstel van de Insignia GSi is tot het uiterste verfijnd op de Nordschleife van de Nürburgring, het zwaarste en meest veeleisende circuit ter wereld.

De Insignia GSi biedt ook een hoog niveau van comfort. De stoelen hebben standaard ventilatie-, verwarmings- en massagefuncties, verstelbare lendensteunen en een hoge rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun. Het zicht is te allen tijde perfect door de standaard IntelliLux LED® Matrix-verlichting.

De prijzen van de Insignia GSi beginnen bij € 64.999* voor de Grand Sport. De ruime Insignia Sports Tourer GSi is er vanaf € 66.499*. Deze prijzen gelden voor de versie met een 2.0 Turbo benzinemotor. Beide versies zijn ook leverbaar met de krachtige 2.0 BiTurbo dieselmotor vanaf € 72.999*. 

*Inclusief BTW, BPM en afleverkosten.

 

Terug naar boven

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input
Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

verkopers.png