Terug naar overzicht
19 september 2018

VERKOOP NIEUWE OPEL COMBO START NOG VOOR WERELDPREMIERE

Opel Combo Cargo

Nog voor de publiekspremière op de IAA voor bedrijfsauto's in Hannover is de compleet nieuwe Opel Combo al te bestellen. De prijzen beginnen bij € 13.599. Deze uiterst aantrekkelijke vanafprijs geldt voor de standaardversie van 4,4 meter lengte in de uitvoering Selection met de 75 pk sterke 1,6 liter dieselmotor. De nieuwe Combo is leverbaar met talrijke innovatieve technieken en assistentiesystemen. Daarnaast heeft de nieuwe Combo ruimte voor twee europallets en een laadgewicht tot 1.000 kg.

Euro 6d TEMP

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Opel Combo is sterk gefocust op efficiency en een lage kilometerkostprijs. Het is een uitzonderlijk efficiënte bedrijfswagen met een volledig nieuwe voertuigarchitectuur, slimme uitrusting en unieke technologieën. De 1,5 liter dieselmotor levert daaraan een stevige bijdrage. Hij is leverbaar in de vermogensvariant van 130 pk. De uitlaatgassen voldoen al aan de toekomstige emissienorm Euro 6d TEMP. Deze 130 pk sterke motorvariant is leverbaar in combinatie met een handgeschakelde zesbak of een achttraps-automaat.

De wereldpremière op IAA Hannover voor bedrijfsauto’s vond plaats op 19 september.

Geïnteresseerd?

Bel ons vrijblijvend op 0183 402 521 en vraag naar Marco of Martijn. Ze helpen je graag verder. Je kunt natuurlijk ook een keer langs komen voor een kopje koffie. Bekijk hier onze openingstijden.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input

marco martijn