Terug naar overzicht
28 juni 2021

visual aanbod private lease deals

Stap dubbel zo vertrouwd in met Opel en ANWB Private Lease

Of je nu veel of weinig rijdt: Private Lease is het nieuwe rijden. Je betaalt een maandelijks bedrag voor een gloednieuwe Opel en de komende 5 jaar is alles voor je geregeld. Verzekering, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, wegenwachtservice; het is allemaal inclusief. Alleen de brandstof of het laden van je nieuwe Opel betaal je zelf. En wanneer het écht nodig is, kun je zelfs het contract opzeggen.

Vandaag de dag vragen onze klanten om kwaliteit, comfort, flexibiliteit, innovatie en gemak. Dat bieden we in onze nieuwste modellen! Én in de partners met wie we samenwerken. We pakken dan ook uit met de exclusieve ANWB Private Lease deals bij de Opel dealer. Zoals de nieuwe Corsa, Crossland, Astra, Mokka en Grandland X: stuk voor stuk luxe uitgerust en tegen hele scherpe maandtarieven. De gloednieuwe Opel Corsa rijd je bijvoorbeeld al vanaf € 249 per maand. All-in! Opel en ANWB, dat is dubbel zo vertrouwd!

Bekijk het aanbod

Keurmerk Private Lease

Als erkend Private Lease aanbieder is ANWB in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Keurmerk Private Lease is het kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een Private Leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. ANWB houdt zich aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kun je met een gerust hart kiezen voor Private Lease. Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt de volgende 5 zekerheden.

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten
Keurmerk Private Lease

Gecombineerd brandstofverbruik en CO2-uitstoot: liter/100km 9,3-1,2; km/liter: 10,8-83,3; CO2 gr/km: 210-28. Gecombineerd elektriciteitsverbruik elektrische modellen: 17,8 - 15,9 kWh/100 km.De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek.

Vanaf prijs per maand op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW). Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering. Kijk voor de voorwaarden op anwb.nl/privatelease

 

 

 

Terug naar boven

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input
Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

verkopers.png