Terug naar overzicht

Onder de indruk?

Dynamische lijnen, een stoere offroad-uitstraling, elegante details – de Grandland heeft alles om je hart te veroveren. Zijn ultra-heldere LED-koplampen met Adaptive Forward Lighting staan garant voor uitstekend zicht op de weg, terwijl de geavanceerde 360° parkeercamera het parkeren een stuk gemakkelijker maakt. En ook het interieur is ronduit adembenemend, met een luxe, comfort en ruimte waarover je niet snel uitgepraat zult zijn.

Het leven is groots in de Grandland.

Wil je meer informatie?

Op de website van Opel vind je uitgebreide informatie en brochures over de Opel Grandland.

Naar Opel.denbreejen.nl 

 

Opel Grandland Hybrid

Snel laden, dynamisch én zuinig rijden. 4 rijmodi, 300 pk voor de Hybrid4 (vierwielaandrijving), 225 pk voor de Hybrid (voorwielaandrijving).

Door de combinatie van twee elektromotoren met een krachtige turbo-benzinemotor kunt u in de Grandland Hybrid4 optimaal zuinig en milieubewust rijden. Wanneer u volledig elektrisch rijdt, heeft u een rijbereik van ca. 50 km, wat ruim voldoende is voor veel dagelijkse ritten. In deze modus is de CO2-uitstoot gereduceerd tot nul, omdat de verbrandingsmotor niet gebruikt wordt. En nog een groot voordeel: de kosten zijn uitzonderlijk laag, terwijl u aan dynamiek niets inlevert.

Toppunt van dynamiek

De Grandland Hybrid4 combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een crossover met de efficiëntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. Het stijlvolle design komt nog beter tot zijn recht met opties als een zwart dak en 19-inch bi-colour lichtmetalen velgen. De soepele 8-traps automaat is voorzien van elektronische schakeltechnologie die garant staat voor dynamisch en zuinig rijden. Het speciale lederen stuurwiel met schakelpeddels vergroot het gevoel van sportiviteit nog meer. Tot slot biedt het 8-inch kleuren touchscreen met navigatiesysteem en speciale Hybrid4-schermen dat u alle benodigde informatie binnen handbereik heeft.

Wil je meer informatie?

Op de website van Opel vind je uitgebreide informatie en brochures over der Opel Grandland Hydrid.

Naar Opel.denbreejen.nl

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input

marco martijn