Terug naar overzicht

Een design waar je meteen voor valt, een premium-interieur, opwindende techniek en geweldige rijeigenschappen: de Corsa geeft je in alle opzichten het gevoel in een auto van een hogere klasse te rijden. Toch is de Corsa óók heel betaalbaar en zuinig. Innovatieve Duitse techniek maakt rijden in de Corsa veiliger, gemakkelijker en véél leuker. En dankzij de IntelliLink multimediasystemen sluit hij bovendien perfect aan bij je digitale leven. Geen wonder dat de Corsa zoveel harten op hol brengt. Of je nu liever in de 3-deurs of in de 5-deurs zit, met de Corsa weet je zeker dat je de ware gevonden hebt.

Wil je meer informatie?

Op de website van Opel vind je uitgebreide informatie en brochures over de Opel Corsa.

Naar Opel.denbreejen.nl 

 

Opel Corsa E

Volledig elektrisch met een actieradius van 330km. Zo wordt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen!

Opel biedt de volledig nieuwe Corsa voor het eerst aan met volledig elektrische aandrijving. De batterij-elektrische versie biedt een actieradius van 330 km (volgens WLTP1). Om elektrisch rijden bereikbaar te maken introduceert Opel nu de Corsa-e Edition met een vanafprijs van €30.999 en de rijker uitgeruste Corsa-e Elegance met een prijskaartje van €32.799. De prijzen zijn inclusief afleverkosten, 11 kW 3-fase ‘onboard charger’, type 3 laadkabel en een onderhoudsabonnement voor 6 jaar.

Uitrusting

De Corsa-e Edition is standaard uitgerust met onder meer elektronische klimaatregeling, Cruise Control, keyless start, Multimedia Radio met 7-inch touchscreen en Apple CarPlay. De nieuwe generatie Corsa biedt ook veiligheidssystemen die toonaangevend zijn in dit segment. Systemen als Forward Collision Alert met automatische noodremfunctie en een rijstrookassistent behoren tot de standaarduitrusting.

Prestaties en garanties

De stroom wordt geleverd door een 50kWh-batterij met een fabrieksgarantie van 8 jaar. De batterij kan worden opgeladen met verschillende snelheden via een huishoudelijk stopcontact, wallbox of snellader. In het laatste geval is de batterij in slechts 30 min tot 80% op te laden. Gebruikers kunnen de laadstatus controleren via de ‘myOpel’ app, waarmee ze ook laadtijden en -kosten kunnen optimaliseren.

De actieradius van de Corsa-e is voor een deel afhankelijk van de gekozen rijmodus (Normal, Eco of Sport). De Sport-stand optimaliseert de rijdynamiek en reactiesnelheid van de auto, met een beperkt verlies van rijbereik. In de Eco-stand transformeert de Corsa-e in een langeafstandsloper met een aanzienlijk groter bereik, waarbij het comfort nauwelijks beïnvloed wordt. 

Wil je meer informatie?

Op de website van Opel vind je uitgebreide informatie en brochures over de Opel Corsa-e.

Naar Opel.denbreejen.nl

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input

marco martijn