Terug naar overzicht

De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties zorgen dat hij op elke taak berekend is. Hij is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen, met een keuze uit een lange of standaard wielbasis en twee dakhoogtes. Daarnaast biedt de Combo in iedere versie een groot aantal opties en accessoires, zodat u hem exact kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Hij is betrouwbaar, veelzijdig en efficiënt en neemt moeiteloos ladingen tot bijna een ton mee. Zijn dat kwalificaties waarvoor u warm loopt, dan is de Opel Combo een werkkracht die veel zal opleveren voor uw bedrijf.

Op de website van Opel vind je uitgebreide informatie en brochures over de Opel Combo

Bekijk de Opel Combo

 

Opel Combo-e

De nieuwe Combo-e combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt, met een laadvolume tot 4,4 m.

Op de website vind je uitgebreide informatie en brochures over de Opel Combo-e.

Bekijk de Opel Combo-e

 

Opel Combo-e Life

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om jou en je gezin op alle gebieden het beste te bieden. Ruimte en comfort voor vijf personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een rijbereik tot 280 km(wltp)1, zonder tussentijds op te laden. Zo geniet je maximaal Van elke rit, zonder compromissen!

Op de website vind je uitgebreide informatie en brochures over de Opel Combo-e Life.

Bekijk de Opel Combo-e Life

 

Terug naar boven

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input
Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

verkopers.png