Auto huren?

Wil je een auto huren? Voor vrijwel elke gelegenheid zoals een verhuizing, een weekendje weg of gewoon een dagje uit, verhuren wij auto’s al vanaf € 29,50 per dag!
Reseveer direct via 0183 40 33 04. Of reserveer online via autoverhuurdenbreejen.nl:

Huurauto reserveren

Financieren

Onder de naam Opel Finance bieden wij competitieve en aantrekkelijke oplossingen voor autofinanciering en verzekering. Met meer dan 60 jaar ervaring in de Nederland​se markt heeft Opel Finance een ongekende reputatie in het bieden van financiële oplossingen voor haar klanten. De exclusieve focus op het merk Opel biedt je een absolute meerwaarde wat betreft het financieren en verzekeren van je Opel.

Wil je je auto per maand afbetalen? Dat kan met Opel Finance!

  • Opel Huurkoop
  • Opel huurkoop met slottermijn

Opel Finance Service

Opel2Go

Rij je ook het liefst regelmatig in een nieuwe auto en dat met zo laag mogelijke maandlasten? En wil je, in tegenstelling tot huren bij Private Lease, de auto op je naam geregistreerd hebben en bezitten? Met Opel2Go kun je zelfs elke 2 jaar in een nieuwe Opel rijden.

Opel2Go

Opel leasen

Zakelijk leasen

In je auto van de zaak breng je heel wat tijd door. Dus als het om je nieuwe auto gaat, will je het beste voor jezelf. Die ambitie staat nu voor je klaar. Je keuze voor Opel is nu nog makkelijker met de speciaal ontwikkelde uitvoeringen voor de zakelijke markt: De Opel Business en Business Executive. Deze uitvoeringen, boordevol luxe opties, zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting. Omdat deze uitvoeringen niet meelopen in tijdelijke acties van Opel, profiteer je bovendien van een extra scherpe prijs. 

Opel private lease

Met Opel Private Lease kunt je, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. Vergelijk het met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij je de periode zelf bepaalt: 30, 36, 48 of 60 maanden. In het maandbedrag zitten alle bijkomende kosten, alleen de kosten voor tanken betaal je nog zelf.

Opel heeft het Keurmerk Private Lease. Zo weet je zeker dat de voorwaarden in orde zijn, omdat de voorwaarden tot stand zijn gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

Opel leasen

 

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons
een appje via WhatsApp.

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input

rianne en hilde