Opel Garantie

Opel garandeert u kwaliteit, veiligheid en het hoogste niveau van (rij-)comfort met een uitgebreid pakket garanties. Zo wordt iedere nieuwe Opel geleverd met twee jaar fabrieksgarantie en heeft u de mogelijkheid na deze twee jaar een verlengde garantie af te sluiten. Informeer hiervoor vrijblijvend bij onze receptie.

Op Opel kunt u vertrouwen. Opel staat immers voor kwaliteit, veiligheid en het hoogste niveau van (rij)comfort. Om dit te garanderen, biedt Opel u een uitgebreid pakket garanties.

Zo wordt iedere nieuwe Opel geleverd met 2 jaar volledige fabrieksgarantie.Zonder kilometerbeperking. Dat geldt ook voor onze onderdelen.

Op de carrosserie geven we maar liefst 12 jaar garantie! Het enige dat u hoeft te doen, is uw Opel laten onderhouden volgens fabrieksschema. Zo gemakkelijk is dat!

Opel Verlengde Garantie

Wanneer u besluit een Opel aan te schaffen, speelt het aspect kostenbeheersing ongetwijfeld een belangrijke rol in uw besluitvorming. Opel zou Opel niet zijn als ook hierin niet met u is meegedacht.

Rijden zonder zorgen

Gedurende de eerste twee jaar na uw aankoop, genieten van een volledige fabrieksgarantie zonder kilometer- beperking.

Ook ná die tijd bieden wij u de mogelijkheid de kosten in de hand te houden. Met de Opel Verlengde Garantie kunt u in heel Europa één, twee of drie jaar langer rijden (tot 100.000 km) zonder dat u zich zorgen dient te maken over onvoorziene reparatiekosten.*)

Flexibele en snelle schadeafhandeling

Bevindt u zich bij pech in het buitenland of ver van de plaats van Autobedrijf Den Breejen? Geen probleem! Na overleg met Den Breejen laat u de reparatie uitvoeren bij een andere Opel Erkend Reparateur in heel Europa.

Een meerwaarde voor uw auto

Het garantiebewijs dat u bij aanschaf van uw auto ontvangt is een waardedocument:

  • het geeft uw recht op de verlengde garantie weer
  • het bewijst dat het voertuig altijd uitstekend onderhouden is door Autobedrijf Den Breejen
  • gedurende de looptijd van de garantie kunt u uw auto verkopen, inclusief de verlengde garantie (alleen bij verkoop aan een particuliere koper)
  • deze garantie is in heel Europa geldig
  • u hebt financiële zekerheid en geen onverwachte kosten.
  • Opel Verlengde Garantie. Rijden zonder zorgen.

Kijk hier voor meer informatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in of bel ons op 0183 40 25 21

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input

rianne en hilde