Terug naar overzicht
28 maart 2019

Wilt je echt scherp zakendoen, dan heb je 48 uur de tijd. Want alléén op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart biedt Den Breejen ongekende korting op een nieuwe Opel. Uit voorraad, dus je rijdt binnen een week! Den Breejen hanteert twee dagen tijdelijke rijklaar actieprijzen voor alle showroommodellen. Om plaats te maken voor de nieuwste uitvoeringen.

48 uur sale opel

Gratis tanken!

Daarnaast krijg je de eerste 5.500 km van ons cadeau*! Je ontvangt namelijk ook nog eens een Travelcard tankpas met € 500,00 gratis brandstof. 

Exclusieve 120 jaar editions

Ook onze nieuwste modellen, zoals de Opel Crossland X, Grandland X en de nieuwe 120 jaar Edition uitvoeringen doen in deze actie mee. Unieke uitvoeringen welke standaard geleverd worden met een ongekend rijke uitrusting. Daarnaast gelden er nog diverse speciale aanbiedingen ter ere van het 120 jarig jubileum. Bekijk hier de 120 jaar deals.

4,99% financiering

Naast een goede inruilprijs voor je huidige auto kun je ook gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief van 4.99%. Ideaal als je liever een maandelijks bedrag betaalt in plaats van de hele aankoopsom.

Mis het unieke voordeel niet en kom op 29 of 30 maart bij ons langs. Natuurlijk ben je eerder ook al van harte welkom! We kunnen je favoriete Opel ook voor je reserveren.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul het formulier in of bel ons op 0183 40 25 21

Vul een naam in
Vul een e-mailadres in
Vul een vraag in
Invalid Input
Invalid Input

marco martijn